Share
Voorvertoning

If you are having difficulty seeing this email, you can view in your browser

Fietsen in de Alpen

Warmpjes op de fiets in de winter

Fietsen in de winter: het is niet evident maar het is een gekende wet : de zomer win je in de winter.  Alle voorsprong die je haalt in de winter, geeft je een enorme boost voor je zomerprestaties.

En fietsen in de winter kan, als je de juiste fietskleding hebt, erg leuk zijn. Of je nu op de mountainbike stapt of je kilometers maakt op de racefiets.   Investeer in kwalitatieve kledij en verzorg je fiets goed. Zo fiets je comfortabeler de winter door.

Zorg er ook voor dat je goed zichtbaar bent.  Doordat het snel donker is, is het erg belangrijk aandacht te besteden aan fietsverlichting én reflecterende kledij.

Zie je een winterse fietsrit echter niet zitten, dan kan je nog altijd je toevlucht nemen tot een hometrainer.  En waarom niet eens een fietsreisje boeken naar de Costa Blanca.  Steeds méér wielertoeristen vinden jaarlijks hun weg naar dit zalige winterklimaat.

En zoek je nog inspiratie of motivatie, bezoek dan Velofollies (Kortrijk Expo, 19-21 januari) , de eerste fietsafspraak van het jaar.  Fietsen in de Alpen is erbij en zal berichten over nieuwe trends in het wielerwereldje.

Top fietshotel in de Dolomieten

Sport & Wellness Hotel Cristallo, een Italy Bike Hotel,  is ideaal gelegen voor fietsers om de Dolomieten te verkennen : Sella, Pordoi, Marmolada, Pampeago, Manghen en Rolle. Ook voor de mountainbikers is het een weelde dankzij de vele bospaden, single-track- en downhillparcoursen.   Familiaal en gastvrij hotel waar je kan genieten van een lekkere keuken en een aangename sfeer.

Solden - Koopjes

Je staat versteld wat er nu reeds in aanbieding is. Praktisch het volledige gamma van winterkledij kan je nu sterk afgeprijsd aanschaffen.  Laat ze niet aan u voorbijgaan en bekijk ze in onze webshop.

Méér dan 40 tips om gewicht te verliezen

Goede voornemens voor het nieuwe jaar en werken aan onze topvorm: de eerste maanden van het jaar zijn perfect om weer aan het gewicht te werken. Snel raken we al gemotiveerd omdat we onze verwachtingen te hoog stellen of te snel willen realiseren.  Maar luister vooral naar uw lichaam, er is immers geen toverformule. Enkele tips.

Schrijf je hier in voor de Fietsen in de Alpen-Nieuwsbrief!

Met onze nieuwsbrief verzeker je jezelf van alle fietscomfort !

 
MENU
OVER ONS
ACCOMMODATIES
Fietsen in de Alpen

Liever geen newsletters meer ontvangen? Uitschrijven kan hier

Skisunconstruct bvba, Veldkant 2, 2550 Kontich, Belgium

 


Email Marketing door ActiveCampaign